Licentiehouder Geef me de 5

Omdat we licentiehouder zijn van “Geef me de 5”, krijgen we veel vragen op het gebied van autisme en aanverwante problemen.

Deze methode zetten we dan ook in, bouwen aan een basisfundament, zodat er weer grip komt.

www.geefmede5.nl

We kunnen daarbij een beroep doen op het expertiseteam van “Geef me de 5” Geef me de 5 is een methodiek, speciaal ontwikkeld voor mensen met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en kan bovendien ingezet worden voor iedereen die extra duidelijkheid nodig heeft. Het doel van de methodiek is om mensen met ASS zoveel mogelijk hun leven te leren leven in plaats van te overleven. De methodiek leert opvoeders, hulpverleners en docenten om de manier van denken van iemand met ASS te begrijpen en op hem af te stemmen waardoor alles voor hem duidelijk en voorspelbaar wordt en er rust ontstaat. Geef me de 5 is een zeer praktische methodiek die voor ieder individu op maat gemaakt kan worden en in elke context past.

Geef me de 5 is wetenschappelijk bewezen effectief, het is niet voor niets dat deze methodiek enorme bekendheid geniet. Al meer dan 75.000 mensen gebruiken Geef me de 5.