De 7 Bruggetjes

Wij zijn Eelco en Ineke Kabos, wij zijn het beheerdersechtpaar op de 7 Bruggetjes aan de Wildervanksterdallen. Op deze locatie bieden we appartementen waar je meer zelfstandig kunt leren wonen. De meeste bewoners hebben eerst op het Mosterdzaad aan het Beneden Westerdiep gewoond en komen dan naar ons. Maar je kunt ook rechtstreeks in een appartement komen wonen.

Als je in een appartement komt wonen, heb je de beschikking over een eigen woonkamer met keuken, wc en douche en een of meerdere slaapkamer(s). Hier vind je alles om je verder te ontwikkelen naar zelfstandig wonen.

Aan de Wildervanksterdallen bieden we dagbesteding. Hier kun je helpen verbouwen of met hout werken. Je kunt hout zagen en kloven voor de kachel. Ook kun je (tuin)meubeltjes maken of opknappen. In overleg zijn er mogelijkheden om je eigen idee├źn uit te voeren of te ontwikkelen.

Je kan op verschillende plekken werken: er is ruimte om alleen te werken, maar als je liever samen aan iets werkt, kan dat ook. We willen graag samen met je zoeken naar passende klussen.

De dag is verdeeld in een morgen- en een middagprogramma. Er zijn vaste pauzetijden en tussen de middag eten we met elkaar.

Vanaf 01-01-2020 gaat de locatie zelfstandig verder onder de naam de 7 Bruggetjes, www.de7bruggetjes.nl